Založ si blog

antiekologická zelená vlna

Tiež vás hnevá, keď sedíte za tým blbým počítačom (celý deň) a celý deň počúvate, kde je aká zápcha? Koho to trápi? Veď domov chodím bicyklom a aj to až večer. A ešte to náš zlatý verejnoprávny rozhlas má tú drzosť nazvať „zelená vlna“. Veď viac antiekologická relácia už ani neexistuje. Rovno môžu hlásiť, kedy môžem spaľovať odpad z dvora, lebo eko-hliadky sú inde… Lepší názov by bol „ničme našu matičku Zem spolu“ alebo „neudržateľná doprava“.

Nikdy som v týchto správach nepočul „Prístavný most je zapchatý pre autá, ale cyklocesta je prejazdná bez problémov“ alebo „Na Patrónke je havária, zdržanie 20 minút, autobusy bez zdržania“ alebo „na diaľnici pri Triblavine havária, vlaky idú podľa grafikonu“ alebo „okolo starého rozhlasu choďte radšej peši“.

Radšej hovoria úplne neužitočné informácie, ktorými zabíjajú vyše 10% vysielacieho času (podľa informácií každých 20 minút, teda cca 6-9 minút za šesťdesiatminútovú hodinu; a ešte to chcú aj zvýšiť). Za toto platím koncesionárske poplatky??? Aby tam hovorili, že jediná doprava je individuálna automobilová a iná neexistuje? Aby vnucovali názory automobilovej lobby z mojich daní? Aby predkladali za normálne ísť autom do posilňovne a tam šliapať do pedálov na spinningu? Des a hrôza.

 

Týmto verejne vyzývam Slovenský rozhlas, aby reláciu s názvom Zelená vlna okamžite stiahol z vysielania.

 

PS: Neviem, či sú tieto informácie ešte pravdivé. Presne pre toto som nejaký ten rok dozadu prestal počúvať rádiá. Včul sedím cez deň v tichu.

Piatková cyklojazda

28.07.2015

Ako každý mesiac, aj tento posledný piatok v mesiaci sa koná cyklojazda criticalmass. V piatok od 18h na pár km kľudným tempom po Bratislave. Zoberte aj deti aj rodičov…

Podporte bezpečnejšiu dopravu

10.07.2015

Ministerstvo vnútra pripravovalo novelizáciu zákona o cestnej premávke. Mala postihovať cestných pirátov a zlepšiť bezpečnosť, ale neurobila to. Aby sme napravili neaktivitu z dielne Ministerstva vnútra predkladáme vlastné pripomienky. Aj keď čas na ich zbieranie je iba cez letné prázdniny. Zamieravajú sa na:

Najväčší smoliari volieb

17.11.2014

Skončili sa komunálne voľby, kto bol najväčší smoliar? Emília Marčoková v Prahe prehrala o 5 hlasov!

polícia páska

Tragédia v Rohožníku: Muž mŕtvy, pobodaná žena a deti v nemocnici

27.04.2024 08:10

Záchranári vyslali ambulancie do bytového domu v okrese Malacky, kde bolo pobodaných viacero osôb.

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30, aktualizované: 08:45

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

michal

Som človek, čo žije v Bratislave a je cyklista. Áno, aj takí existujú...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 79
Celková čítanosť: 311525x
Priemerná čítanosť článkov: 3943x

Autor blogu