Založ si blog

Najväčší smoliari volieb

Skončili sa komunálne voľby, kto bol najväčší smoliar? Emília Marčoková v Prahe prehrala o 5 hlasov!

Vo väčších mestách asi vedie Grendel. Chýbalo mu 25 hlasov, teda 0,6%.

 

V menších obciach to bolo aj menej. V Bačkovíku prehral Štefan Forgáč o 10 hlasov rovnako ako v Nižnom Klátove Gabriela Staníková, v Pederi Ján Derján, Jozef Šebest v Spišskej Teplici, o 8 hlasov napr. Mikuláš Juščík v Habure, o 7 hlasov prehrala napr. Iveta Bachledová v Podolínci. Sú to len vzorky, nesledoval som všetky okresy.

V Dargove prehrala Štefánia Bojtimová o 4 hlasy, Ján Macko v Bátorovej a Alena Kudová v Brezovičke tiež, Jana Džačovská v Červenej Vode o 6 hlasov aj Jana Vrteľová v Haniske, Ľubomíra Šmáliková v Bušove, Zuzana Gajdošová v Pčolinom, František Ridzoň v Boľkovciach, Iveta Hulinová v Čerenčanoch, Erika Petriková v Jesticiach či Ivan Krekáč v Hornej Strehovej. O 5 hlasov v obci Jabloň Albert Bazár,.

O tri hlasy Vladimír Marcin v Pušovciach, Ján Ovsaník v Oľšavke, Alena Voľanská-Martičeková v Lukavici, Jana Klimová v Stožovoku, Mária Vasilenková v Rakovčíku.

O dva hlasy prehrali Štefan Stempák vo Veľkom Lipníku, Ľubomír Vnenčák v Jezerskom, Ondrej Baline v Ružinej, Katarína Tamášová v Kameňanoch, Tibor Černík vo Vrbovke, Štefan Rimaj v Želovciach, Miroslav Oravec v Hronskej Breznici, Eva Cútová v Kozom Vrbovoku, Beáta Lešková v Matiaške.

O jeden hlas

Smolu mala Anna Hiľáková v obci Sulín, ktorá prehrala o jeden hlas, Miroslav Artim vo Vyšnom Jedlovom, Mária Hudecová v Starých Horách, Ladislav Martin v Čebevciach, Valéria Doletinová v Bartošovej Lehôtke či Ernest Lakatoš v Šimonovciach. Nepoteší.

 

Tesnotky

Tesné to bolo v Bátke, kde rozdiel medzi prvým a tretím bol 11 hlasov, rovnako ako v Poline. V Domaníkoch si to rozdali tri dámy, a rozdiel medzi nimi bol 10 hlasov.

Potom sú starostovia, čo boli zvolení jednociferným počtom hlasov (Marcel Sopoliga v Belejovciach, Milan Ščerba v Havranci) a kandidáti na starostu, čo nedostali ani svoj hlas (Viktória Hamarčáková v Korejovciach, Pavol Hedvigi v Šoltýske).

 

V parlamentnom roku 2012 bol minimálny rozdiel prvého smoliara 25 hlasov. Toľko k výsledkom, bez nároku na úplnosť.

Na mojom hlase aj tak nezáleží

PS: pre tých, čo nešli voliť v Kuzmiciach, lebo na ich hlase aj tak nezáleží, budete mať možnosť na reparát. Skončilo to fifty : fifty (resp. 184:184:132:108:98:48:39), V Brežanoch to bolo 54 : 54. Na vašom hlase by zavážilo.

 

Pri takýchto smoliach sa človek začne zamýšľať na STV. Ale o tom snáď nabudúce.

Piatková cyklojazda

28.07.2015

Ako každý mesiac, aj tento posledný piatok v mesiaci sa koná cyklojazda criticalmass. V piatok od 18h na pár km kľudným tempom po Bratislave. Zoberte aj deti aj rodičov…

Podporte bezpečnejšiu dopravu

10.07.2015

Ministerstvo vnútra pripravovalo novelizáciu zákona o cestnej premávke. Mala postihovať cestných pirátov a zlepšiť bezpečnosť, ale neurobila to. Aby sme napravili neaktivitu z dielne Ministerstva vnútra predkladáme vlastné pripomienky. Aj keď čas na ich zbieranie je iba cez letné prázdniny. Zamieravajú sa na:

Ako firma Slovakia energy klame svojich zákazníkov

17.10.2014

V bežnej spoločnosti by si človek myslel, že podpísané zmluvy platia a minimálne v čase podpisu ich chce druhá strana dodržať. Nie však firma Slovakia Energy.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.

Vladimir Putin, Moskva, Rusko

Útok na Volkova bol mrazivo účinný. Dokazuje návrat ruskej špionáže do studenej vojny

19.03.2024 10:25

Rusi do každej vojny vstúpili v zlom stave, potom ale postupne, vďaka vysokému počtu ľudí a nulovému rešpektu k ich strate, sa dostali do formy.

Jaroslav Haščák

V kauze Gorila opäť obvinili Haščáka a ďalšie osoby

19.03.2024 09:36, aktualizované: 09:57

Ide o trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny či korupčné trestné činy.

Kurimany, zrútený most

Nemeckú statičku Sabine H. uznal súd za nevinnú v kauze spadnutého mosta na Spiši

19.03.2024 09:24

Tragédia si v novembri 2011 vyžiadala štyri ľudské obete a ďalších zranených.

michal

Som človek, čo žije v Bratislave a je cyklista. Áno, aj takí existujú...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 79
Celková čítanosť: 310493x
Priemerná čítanosť článkov: 3930x

Autor blogu